четверг, 12 ноября 2015 г.

Проект "Статут ліцею"


"Статут ліцею" відповідає усім вимогам "Інструкції про організацію та діяльність ліцею " Міністернства Освіти України, зареєстрованого в Міністерством юстиції України від 5 січня 1996 р. за N 8/1033

Iструкцiя про організацію та діяльність ліцею



интернет статистика
Бесплатные счётчики

5 комментариев:

  1. Читали і "Проект" і "Інструкцію" - так дійсно все відповдає та залишається в рамках норм. Але хіба це головне? Найгоновнішим є те, як дітям навчатися в данному закладі подібного типу, який по принципу своєму являється закладом поглибленого вивчення природничо-математичних наук. Сюди мають йти діти схильні до вивчення біології, математики, фізики, інформатики. Батьки, котрі віддають сюди дитину мають розуміти, що тут її чекає послилине вивчення предметів, що вимоги до випускника ліцею значно вищі ніж до випускників ЗОШ.
    Тому статут це основа на яку спирається заклад, а його учні- його життя, те чим він існує.

    ОтветитьУдалить
  2. Проект - П О С Т А Н О В А Про затвердження Положення про загальноосвітній навчальний заклад С Т А Т У Т Комунального закладу освіти «Тернівський ліцей» (нова редакція) { Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 28 ( 28-2014-п ) від 22.01.2014 } ,з моєї точки зору, відповідає основним положенням "Інструкції про організацію та діяльність ліцею " Міністернства Освіти України, зареєстрованого в Міністерством юстиції України від 5 січня 1996 р. за N 8/1033.
    Його положення тісно пов'язані.
    Адміністрація ліцею відповідально та чітко виконує данні вимоги, контролює їх виконання.
    Педагогічний колектив високого рівня підготовки робить, в свою чергу, все найнеобхідніше і можливе для забезпечення навчального процесу на найвищому рівні, подання матеріалу виважене та доступне- забезпечує карщі показники навчання.
    Моя думка- ліцей на відповідному рівні організації та підготовки і цілком відповідає вимогам та положенням "Статуту" та "Інструкції". А "Статут ліцею" виконаний з дотриманням всіх законів України, інструкцій та доповнень.

    ОтветитьУдалить
  3. Здраствуйте. Я закончил лицей 11 лет назад. Тогда лицеист звучало гордо и ответственно. Хочется чтобы это было и сейчас так. Смотрю иногда на сайт и думаю, да время не стоит на месте. В лицее много чего изменилось, вот теперь и статут решили утвердить - новый с дополнениями - что есть очень правильно. Я горжусь тем что окончил лицей. И теми изменениями, которые в нем происходят. Таким образом лицеи и его ученики смело могут сказать что идут в ногу со временем и прогрессом.

    ОтветитьУдалить
  4. Доброго дня! Причитавши статут ліцею, можна зробити висновок, що КЗО "Тернівський ліцей" знаходиться на досить високому рівні. Підтримую думку, щодо початкової школи, тому що отримавши звання ліцеїста, учні намагаються відповідати йому. Чула відгуки про Тернівський ліцей, а саме те, що вчителі викладають предмети на високому рівні, тому без краплі сумніву поведу дитину саме туди.

    ОтветитьУдалить
  5. Мой сын учился в лицее. Я лицеем очень довольна. Все познается в сравнении, а мне есть с чем сравнивать. Немаловажна атмосфера среди педагогического коллектива, а она там выше среднего, чего не скажешь о других школах и лицеях. У многих моих друзей дети учатся и в 5 и в 9 классе и лицей менять не собираются. Что касается нового статута лицея, то я полностью поддерживаю идею, знания и воспитание дети будут получать на профессионально-высоком уровне, начиная с первого класса, это прекрасная идея и возможность для детей получить хорошую базу знаний.

    ОтветитьУдалить